Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief eten

Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief Eten

Welkom bij de Liever eten podcast!

Hallo en welkom bij de Liever eten podcast! Mijn naam is Tina Somers, ik ben diëtiste en bachelor in de toegepaste psychologie. Van mijn 13 tot mijn 30 jaar ben ik op dieet geweest. Diëten en perioden van breinloos eten wisselden zich af. Ik greep naar eten om emoties te onderdrukken en werd steeds ongelukkiger...
Hallo en welkom bij de Liever eten podcast! Mijn naam is Tina Somers, ik ben diëtiste en bachelor in de toegepaste psychologie. Van mijn 13 tot mijn 30 jaar ben ik op dieet geweest. Diëten en perioden van breinloos eten wisselden zich af. Ik greep naar eten om emoties te onderdrukken en werd steeds ongelukkiger...

Nu luisteren

… Ik begreep niet hoe het kon dat anderen hun dieet konden volhouden en ik steeds opnieuw faalde. Tot ik intuïtief eten leerde kennen.

Er ging een nieuwe wereld voor mij open. Eindelijk eten wat ik wil, om mijn lichaam te voeden maar ook om te genieten. Zonder schuldgevoelens! En zonder overvolle buik of een verplichte work-out nadien om te compenseren. Ik voelde stap per stap, maand per maand, meer rust in mijn hoofd rond eten en ging mijn lichaam langzaam weer vertrouwen. Ook leerde ik lief te zijn voor mijn lijf en appreciatie te voelen voor alles wat het mogelijk maakt.

Deze vrijheid wil ik delen met jou! In deze podcast deel ik kennis en inzichten als professional én als ervaringsdeskundige. Ik werk al meer dan 10 jaar als gezondheidscoach waarvan de laatste 4 jaar op een gewichtsneutrale manier met als stokpaardje intuïtief eten. Klaar om jezelf en je eetgedrag beter te leren kennen?

In dit eerste seizoen leg in het kader uit waarop ik mijn werking baseer, ik leg je uit wat gezond eten is, welke soorten honger er bestaan, hoe emotioneel eten je kan helpen en ook kan tegenwerken. Ik ga met expertgasten in gesprek over o.a. bewustzijn trainen en omgaan met kritische gedachten. Volg de Liever eten podcast via Spotify of Apple podcast of check regelmatig deze website zodat je geen enkele aflevering mist!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwtjes

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwtjes

BE0738934122

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved

Stay tuned!

Stay tuned!

Vul je gegevens hieronder in en word als eerste op de hoogte gehouden van interessante tips en releases van trainingen, inclusief mooie promo’s!