Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief eten

Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief Eten

Eetproblemen Aanpakken

Heb je hulp nodig om eetproblemen aanpakken?

Erkend diëtiste

Online gesprek mogelijk

Begeleiding op jouw maat

Eetproblemen aanpakken begint met het erkennen dat er iets moet veranderen. Of je nu te maken hebt met eetbuien, emotie-eten, of een andere vorm van een verstoorde relatie met voeding, het goede nieuws is dat er oplossingen zijn. Het sleutelwoord hier is “aanpakken”, want eetproblemen negeren of bagatelliseren kan leiden tot ernstige gezondheidsrisico’s op lange termijn.
Tina Somers

Op een duurzame manier eetproblemen aanpakken

Eetproblemen aanpakken op een duurzame manier vereist meer dan een sterke wilskracht. Het gaat om het maken van bewuste voedingskeuzes en het begrijpen van de onderliggende emoties en triggers die je huidige eetgewoonten aandrijven. Een online diëtiste kan een onschatbare partner zijn op dit pad, die je niet alleen helpt bij het maken van gezonde keuzes, maar je ook begeleidt in het proces van bewust eten. Dit betekent leren luisteren naar de signalen van je lichaam, begrijpen wat je werkelijke behoeften zijn, en daar naar handelen.

Kom langs voor een kennismakingsgesprek

Als je klaar bent om je eetproblemen aan te pakken en een nieuwe fase van je leven in te gaan, is dit het moment om actie te ondernemen. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek om een pad uit te stippelen dat bij jou past. Liever Eten biedt een op maat gemaakte aanpak, omdat we begrijpen dat elk individu uniek is. De eerste stap naar een leven met gezonde eetgewoonten en een gezonder lichaam en geest is slechts een klik verwijderd. Dus waar wacht je nog op?

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

BE0738934122

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.