Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief eten

Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief Eten

Jouw online diëtiste

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwtjes!

Erkend diëtiste

Online gesprek mogelijk

Begeleiding op jouw maat

Ben je op zoek naar een erkend online diëtiste die je kan helpen om betere voedingskeuzes te maken? Ik leer je om weer liever te eten en verlos je van eetbuien. Dit doe ik door je relatie met voeding aan te passen. Ik zorg ervoor dat je niet meer met een schuldgevoel eet, maar écht geniet van je voeding, en er ook nog eens goed gevoel aan over houdt, zowel in je lichaam als in je geest. Ik ben als erkende voedingscoach actief in mijn praktijk in Borgerhout en Schelle. Als online diëtiste ben ik ook beschikbaar voor een virtueel gesprek. Ik werk met een evidence based-methode. Mijn werkwijze is dus wetenschappelijk onderbouwd.

Tina Somers

Mijn aanbod als erkend online diëtiste

Als erkende voedingscoach en online diëtiste leer ik je graag intuïtief eten. Intuïtief eten zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te diëten. Als je vaak een jojo-effect ervaart na het zoveelste modieus dieet, is dit dé oplossing voor jou. We stellen samen geen op maat gemaakt voedingsplan op. Wel spitten we de diepere lagen van jouw eetgedrag uit zodat je zelf leert ontdekken welke voeding je echt goede energie geeft. Ik help je graag naar een eetpatroon dat je je leven lang kan volhouden. Naast een erkende voedingscoach ben ik ook erkend diëtiste. Ik volgde hier verschillende uitgebreide opleidingen voor en sta je met veel empathie bij in een gesprek omtrent jouw voedingsgewoontes. Tijdens ons eerste gesprek vertel ik je graag alles wat je moet weten over intuïtief eten. We kijken dan samen hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Bij Liever Eten onthaal ik je warm en zonder oordelen.

Maak een afspraak

Wil je starten aan jouw reis naar een gezond leven waarin je je nooit meer schuldig hoeft te voelen over wat je eet? Als online diëtiste sta ik je graag bij in je ontplooiing tot een intuïtief eter. Ben je benieuwd naar mijn opleidingen en accreditaties? Ik vertel je graag meer over mij. Maak dus vandaag nog een afspraak, dan sta je binnenkort sterker in je schoenen en voel je je beter in je vel dankzij een evenwichtig voedingspatroon dat je je leven lang kan volhouden. Als erkende voedingscoach in Antwerpen en erkend diëtiste ben ik actief in mijn praktijk in Borgerhout en in Schelle.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

BE0738934122

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.