Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief eten

Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief Eten

Hulp bij eetbuien

Heb je hulp nodig bij eetbuien?

Erkend diëtiste

Online gesprek mogelijk

Begeleiding op jouw maat

Heb je hulp nodig bij plotse eetbuien? Voel je je niet goed in je vel en zoek je een manier om te stoppen met eetbuien wanneer je emotioneel bent? Dan zit je bij mij op de goede plek. Bij Liever Eten bied ik je persoonlijk advies bij eetbuien en help ik je stoppen met overeten. Ik leer je om je relatie met je voeding aan te passen. Hierdoor zal je meer kunnen genieten van je voeding en je beter in je vel voelen, waardoor het gemakkelijker wordt om te stoppen met deze eetbuien.
Tina Somers

Ik bied jou hulp bij je eetbuien en bij overeten

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we zonder oordelen jouw voedingskeuzes. We bekijken jouw levensstijl en stellen van daaruit een individuele begeleiding op die past bij jouw dagelijks leven. Eetbuien hebben altijd een onderliggende oorzaak. Die bekijken we en we nemen stappen zodat jij hieraan kan werken. Ik maak gebruik van een wetenschappelijk onderbouwde methode die mensen doet stoppen met het hebben van eetbuien en met overeten.

Stoppen met eetbuien met behulp van wetenschappelijke methodes

Intuïtief eten is een wetenschappelijk onderbouwde methode. Het is geen dieet: het is een manier van leven waardoor je voor de rest van je leven niet meer hoeft te diëten. Je verandert je relatie met je voeding, waardoor je kan stoppen met eetbuien en met overeten. Als online diëtiste geef ik je tijdens een virtueel gesprek persoonlijk advies hoe je best stopt met emotie-eten. Naast online voedingsadvies sta ik je ook graag bij met hulp of persoonlijk advies voor eetbuien in mijn praktijk in Borgerhout, in Antwerpen, of in mijn praktijk in Schelle.

Lunch
contact | Liever Eten

Stop vandaag met je eetbuien en met overeten

Voor hulp of persoonlijk advies bij, of om te stoppen met eetbuien, zit je bij mij goed. Ik ben een goed geschoolde voedingsdeskundige in Antwerpen en ben ook beschikbaar voor een online gesprek. Lees meer over mij of contacteer mij via tinasomers@lievereten.be of op 0472 88 83 63 voor een afspraak. Met behulp van een persoonlijke, research-based aanpak, help ik je graag met het stoppen met overeten en met eetbuien. Zo vinden we een oplossing waarmee jij je hele leven verder kan. Je kan bij mij ook een mastercursus stoppen met overeten volgen.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

BE0738934122

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.