Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief eten

Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief Eten

Hulp bij eetbuien

Heb je hulp nodig bij eetbuien?

Erkend diëtiste

Online gesprek mogelijk

Begeleiding op jouw maat

Heb je hulp nodig bij plotse eetbuien? Voel je je niet goed in je vel en eet je vaak als je emotioneel bent? Dan zit je bij mij op de goede plek. Bij Liever Eten bied ik je persoonlijk advies bij eetbuien. Ik leer je om je relatie met je voeding aan te passen. Hierdoor zal je meer kunnen genieten van je voeding en je beter in je vel voelen, waardoor het gemakkelijker wordt om te stoppen met deze eetbuien.

Tina Somers

Ik bied jou hulp bij je eetbuien

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we zonder oordelen jouw voedingsgewoontes. We bekijken jouw levensstijl en stellen van daaruit een individuele begeleiding op die past bij jouw dagelijks leven. Eetbuien hebben altijd een onderliggende oorzaak. Die bekijken we en we nemen stappen zodat jij hieraan kan werken. Ik leer je intuïtief eten. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit mensen doet stoppen met het hebben van eetbuien.

Stoppen met eetbuien door intuïtief te eten

Intuïtief eten is een wetenschappelijk onderbouwde methode. Het is geen dieet: het is een manier van leven waardoor je voor de rest van je leven niet meer hoeft te diëten. Je verandert je relatie met je voeding, waardoor je kan stoppen met eetbuien. Als online diëtiste geef ik je tijdens een virtueel gesprek persoonlijk advies hoe je best stopt met emotie-eten en start met intuïtief eten. Naast online voedingsadvies sta ik je ook graag bij met hulp of persoonlijk advies voor eetbuien in mijn praktijk in Borgerhout, in Antwerpen, of in mijn praktijk in Schelle.

Lunch
contact | Liever Eten

Stop vandaag met je eetbuien

Voor hulp of persoonlijk advies bij, of om te stoppen met eetbuien, zit je bij mij goed. Ik ben een goed geschoolde voedingsdeskundige in Antwerpen en ben ook beschikbaar voor een online gesprek. Lees meer over mij, of contacteer mij via tinasomers@lievereten.be of op 0472 88 83 63 voor een afspraak. Ik kijk er naar uit om jou de hulp die je zoekt bij je eetbuien, te bieden. Zo vinden we een oplossing waarmee jij je hele leven verder kan.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

BE0738934122

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.