Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief eten

Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief Eten

Online voedingsadvies

Interesse in voedingsadvies?

Erkend diëtiste

Online gesprek mogelijk

Begeleiding op jouw maat

Ben je op zoek naar online voedingsadvies of dieetadvies op maat? Ik help je graag met het maken van gezonde voedingskeuzes die je energie en een goed gevoel geven. Bij Liever Eten in Antwerpen leer ik je om je relatie met voeding aan te passen, waardoor je weer sterker in je schoenen staat en geen machteloos gevoel hebt tegenover je eetgedrag.
Tina Somers

Online voedingsadvies, diepgaander dan afvalhulp

Als je op zoek bent naar een online diëtiste kan je bij mij een eerste virtuele kennismakingsgesprek boeken. We bespreken dan samen jouw voedingsgewoontes en wat je graag anders wil zien. Door intuïtief eten leer je om diëten los te laten. Je werkt aan een betere relatie met eten. Je krijgt een flexibele voedingsrichtlijn mee en daar vloeit op termijn een voedingsplan uit voort dat werkt voor jou. Intuïtief eten zal ervoor zorgen dat je een beter lichaamsbeeld krijgt. Via ons online gesprek geef ik je veel meer dan het dieetadvies of voedingsadvies dat je nodig denkt te hebben. Je krijgt geen  afvalhulp maar coaching naar een gezond en gelukkig leven.

Jouw online diëtiste voor veel meer dan afvalhulp

Wil je graag meer weten over mij? Ik ben als voedingsdeskundige in Antwerpen niet alleen beschikbaar online, maar ook in mijn praktijk in Borgerhout en in Schelle. Je zal tijdens een afspraak met mij merken dat ik een empathische gesprekspartner ben. Je kan bij mij volledig jezelf zijn. Zonder waardeoordeel kijken we naar jouw voedingsgewoonten. Na ons eerste gesprek, online of in de praktijk, geef ik je voedingsadvies en dieetadvies waarmee jij aan de slag kan. Zo gaan we samen op zoek naar gezonde eetgewoonten.

contact | Liever Eten

Maak een afspraak voor online dieetadvies

Wil je graag online afvalhulp, dieetadvies of voedingsadvies? Bij mij start je de weg naar een leven zonder diëten, waarin je terug geniet van je maaltijd zonder schuldgevoel. Maak nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Heb je nog vragen? Je kan me altijd bereiken op 0472 88 83 63. Ik kijk ernaar uit om van jou te horen en samen jouw relatie met je voeding te veranderen, zodat je je weer goed in je vel gaat voelen.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

BE0738934122

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.