Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief eten

Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief Eten

Gezonde eetgewoonten

Interesse in gezonde eetgewoonten?

Erkend diëtiste

Online gesprek mogelijk

Begeleiding op jouw maat

Gezonde eetgewoonten zijn niet alleen essentieel voor een fit lichaam maar hebben ook een directe impact op onze mentale gezondheid. Het is gemakkelijk om te verdwalen in een jungle van voedingshypes en snel-fix diëten. Maar laten we eerlijk zijn: een echte transformatie begint met het vormen van duurzame, gezonde eetgewoonten die een leven lang meegaan.

Tina Somers

Gezonde eetgewoonten adopteren

Het adopteren van gezonde eetgewoonten gaat verder dan het simpelweg kiezen van de juiste voedingsmiddelen. Het gaat om het begrijpen van de verschillende soorten honger: emotioneel, fysiek en zelfs verveling. Als online diëtiste kan ik je helpen om je unieke voedingsbehoeften te begrijpen en je te begeleiden bij het proces van intuïtief eten. Dit betekent luisteren naar je lichaam, begrijpen wanneer je echt honger hebt en de juiste keuzes maken die je lichaam voeden in plaats van simpelweg vullen. Het uiteindelijke doel is geen dieet dat op lange termijn niet haalbaar is, maar een verandering in je gedachtegang om je eetproblemen aan te pakken op een duurzame manier.

Plan een kennismakingsgesprek in

Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek en zet de eerste stap naar een gezonder leven. Of je nu hulp bij eetbuien nodig hebt, wilt leren hoe je een gebalanceerd dieet kunt handhaven, of simpelweg je levenskwaliteit wilt verbeteren, Liever Eten staat voor je klaar. Wij geloven in een persoonlijke aanpak, want iedereen is uniek en verdient een op maat gemaakt plan. Met de juiste begeleiding, is een leven vol gezonde eetgewoonten slechts één klik verwijderd.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

BE0738934122

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.