Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief eten

Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief Eten

Intuïtief leren eten

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwtjes!

Erkend diëtiste

Online gesprek mogelijk

Begeleiding op jouw maat

Wil je graag intuïtief leren eten? Met mijn evidence based methode leer je om gezond te eten voor de rest van je leven. Bij mij staan jouw noden steeds centraal en gaan we samen op zoek naar een oplossing op maat. Heb je interesse? Lees dan zeker verder en ontdek meer over intuïtief eten.

Tina Somers

Intuïtief eten, de meest duurzame methode

Intuïtief eten is het tegenovergestelde van diëten. Bij intuïtief eten leer je bewust eten. Met deze wetenschappelijk onderbouwde methode leer ik je weer luisteren naar de signalen van je lichaam. Bij mij in Antwerpen leer je liever eten. De eerste stap van het intuïtief eten is niet persé kiezen voor een gevarieerde voeding maar jezelf alles toelaten en vaarwel zeggen tegen diëten. Laten we stoppen met tegen onszelf te vechten en weer bewust kiezen voor voeding vanuit zorg voor onszelf, fysiek én mentaal! Je zal misschien denken dat je dit doet met een goed voedingsplan, de psychologie achter voeding is echter veel belangrijker!

Kies nu voor zelfzorg, later komt gevarieerde voeding aan bod!

Ben je er klaar voor om samen de stap te zetten naar een gezonder leven? Maak dan een afspraak. Heb je nog vragen? Contacteer mij dan via tinasomers@lievereten.be. Je kan me ook altijd bellen op 0472 88 83 63. Ik kijk er naar uit om samen aan een gezondere levensstijl te werken! Ik werk als online diëtiste, of op afspraak in Antwerpen.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

BE0738934122

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.