Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief eten

Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief Eten

Intuïtief leren eten

Interesse in intuïtief leren eten?

Erkend diëtiste

Online gesprek mogelijk

Begeleiding op jouw maat

Wil je graag intuïtief leren eten? Met mijn evidence-based methode leer je om gezond te eten voor de rest van je leven. Bij mij staan jouw noden steeds centraal en gaan we samen op zoek naar een oplossing op maat. Heb je interesse? Dan nodig ik je graag uit voor een cursus intuïtief eten, zodat jij weer geniet van eten.
Tina Somers

Een cursus intuïtief eten volgen

Intuïtief eten is het tegenovergestelde van diëten. Met behulp van mijn cursus intuïtief eten leer je bewust eten. Met deze wetenschappelijk onderbouwde methode leer ik je weer luisteren naar de signalen van je lichaam en leer ik je liever eten. De eerste stap van het intuïtief eten is niet per se kiezen voor een gevarieerde voeding maar jezelf alles toelaten en vaarwel zeggen tegen diëten. Laten we stoppen met tegen onszelf te vechten en weer bewust kiezen voor voeding vanuit zorg voor onszelf, fysiek én mentaal! Je zal misschien denken dat je dit doet met een goed voedingsplan, de psychologie achter voeding is echter veel belangrijker! Ik leer je graag alles over intuïtief eten tijdens een doelgerichte cursus, waarbij we je eetprobleem aanpakken op een duurzame manier.

Kies nu voor zelfzorg, later komt gevarieerde voeding aan bod

Ben je er klaar voor om samen de stap te zetten naar een gezonder leven? Schrijf je dan in voor de cursus intuïtief eten en geniet van volledige begeleiding bij dit traject. Mocht je toch nog met vragen zitten over intuïtief eten, kan je altijd bellen naar 0472 88 83 63. Ik kijk er naar uit om samen aan een gezondere levensstijl te werken! Ik werk als online diëtiste of op afspraak in Antwerpen.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

BE0738934122

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.