Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief eten

Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief Eten

Bewust eten

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwtjes!

Erkend diëtiste

Online gesprek mogelijk

Begeleiding op jouw maat

Wil je graag bewust leren eten? Ik coach je graag zodat jij een leven lang gezond kunt zijn, door je relatie met voeding te veranderen. Bewust eten begint met de relatie die je hebt met voeding, aan te passen. Je zal merken dat je met bewust eten gelukkiger in het leven staat. Je lichaamsbeeld verandert in de positieve zin en je staat er sterker door in je schoenen.

Tina Somers

Leer bewust eten

Als online diëtiste leer ik je graag intuïtief eten. Daarnaast kan je terecht in een van mijn praktijken. Als voedingsdeskundige in Antwerpen leer ik je alles over mijn wetenschappelijk onderbouwde methode. Intuïtieve eters hebben een beter lichaamsbeeld. Bewust leren eten zorgt ervoor dat je terug met plezier eet en écht kunt genieten van je maaltijd, zonder schuldgevoelens. Zonder een voedingsplan kan jij bewust leren eten en voorgoed stoppen met diëten. Het biedt je niet rechtstreeks hulp met afvallen, maar biedt je een ‘deep dive’ in de diepere lagen die je eetgedrag bepalen.

Maak jouw afspraak voor een gezonder leven

Ben je helemaal klaar met modieuze diëten die niet lijken te werken? Maak een afspraak, dan voeren we een eerste kennismakingsgesprek. Heb je nog vragen? Stel ze via tinasomers@lievereten.be. Ik kijk ernaar uit om elkaar beter te leren kennen, tijdens een online gesprek of bij mij in de praktijk in Antwerpen.

contact | Liever Eten

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved.

BE0738934122

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved.

Stay tuned!

Stay tuned!

Vul je gegevens hieronder in en word als eerste op de hoogte gehouden van interessante tips en releases van trainingen, inclusief mooie promo’s!