Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief eten

Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief Eten

Hulp met afvallen

Heb je hulp nodig met afvallen?

Erkend diëtiste

Online gesprek mogelijk

Begeleiding op jouw maat

Denk je dat je hulp nodig hebt met het afvallen? Dan zit je bij mij op de goede plek. Denk je dat gewicht verliezen alles gaat oplossen? Niets is minder waar! In mijn praktijk in Antwerpen leer je afvallen met behulp van een diëtiste en krijg je wetenschappelijk onderbouwd advies. Bij Liever Eten leer je om je relatie met voeding te wijzigen, waardoor je nooit meer op modieuze diëten moet gaan. Ik bied je meer diepgaande hulp en advies dan de hulp met het afvallen die je verlangt. Dit diepere werk is nodig om je leven lang evenwichtig te eten en het leven te leiden waar jij gelukkig van wordt.

Tina Somers

Ik bied je hulp met en advies bij het afvallen

Met mijn advies leer je intuïtief eten. Ik vraag je om het verlangen naar een slanker lichaam even naast je neer te leggen en te focussen op goed zorgen voor jezelf. Zo leer je om niet alleen je relatie met je voeding te verbeteren, maar je leert ook om jezelf liever te zien. Je voelt je beter in je vel, vitaler en gezonder. Je zegt vaarwel tegen vervelende eetbuien en staat sterker in je schoenen. Je zal hier mogelijks door afvallen, mogelijks ook niet. Wat wel zeker is, is dat je een beter lichaamsbeeld zal krijgen en gezonder zal worden!

Meer dan afvallen met een geschoolde diëtiste

Als online diëtiste met een wetenschappelijke achtergrond geef ik je hulp en advies om je gezondheid in een breder kader te zien dan alleen het verlangen om af te vallen. Dit kan in een virtueel gesprek. Daarnaast kan je evengoed terecht in een van mijn praktijken in Borgerhout of in Schelle, naargelang wat jij verkiest. Na een kennismakingsgesprek stellen we een voedingsplan op dat jij je leven lang kan volgen. Zo vermijd je het jojo-effect dat bij modieuze diëten zo vaak voorkomt.

Oatmeal
contact | Liever Eten

Maak een afspraak voor advies bij het afvallen

Ben je klaar om bewust te leren eten? Wil jij je weer goed in je vel voelen? Ik reik je de tools aan om gezond te leren eten met gevarieerde eetgewoonten die passen bij jouw levensstijl. Bekijk mijn online aanbod of maak een afspraak in mijn praktijk via tinasomers@lievereten.be. Ik kijk ernaar uit om jou op weg te helpen naar een gezond voedingspatroon dat je je leven lang kan volhouden.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

BE0738934122

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.