Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief eten

Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief Eten

Een voedingsplan

Interesse in een voedingsplan?

Erkend diëtiste

Online gesprek mogelijk

Begeleiding op jouw maat

Ben je op zoek naar een voedingsplan waarmee je je hele leven verder kan? Intuïtief eten biedt je het antwoord! De voedingskeuzes die we maken bepalen voor een groot stuk hoe we ons voelen. Wanneer je gezonde keuzes maakt, voel je je vitaler, gelukkiger en beter in je vel. Je kan bij mij in Antwerpen terecht om samen veel diepgaander te werken dan alleen een voedingsplan.

Tina Somers

Ik begeleid jou naar een voedingsplan voor het leven

Als je bij mij een afspraak maakt, bespreken we niet alleen de voedingskeuzes die jij maakt, we gaan ook kijken naar je gewoonten, overtuigen en emoties die leiden tot deze voedingskeuzes. Als online diëtiste leer ik je intuïtief eten. Ik bied je niet rechtstreeks hulp bij afvallen, maar ik leer je om weer voedingskeuzes te maken die goed voelen zodat jij energiek en met zelfvertrouwen door het leven kan gaan. Naast online consultaties kan je ook in mijn praktijk terecht. Als voedingsdeskundige in Antwerpen leer ik je alles wat je moet weten om je leven lang gezonde voedingskeuzes te blijven maken. Intuïtief eten is een wetenschappelijke methode. Het is bewezen dat intuïtief eten mensen gezonder doet eten en zich beter in hun vel laat voelen. Mensen die intuïtief eten hebben een gezonder gewicht en voelen zich gelukkiger. Het is een manier om steviger in je schoenen te staan.

Maak nu een afspraak

Of je nu hulp bij eetbuien zoekt of gewoon betere voedingskeuzes wilt maken: bij Tina ben je aan het goede adres! De wetenschappelijk onderbouwde methode van intuïtief eten leert je eerst weer te luisteren naar je fysieke en emotionele noden, zo komen we samen tot een flexibel voedingsplan dat bij jou past! Twijfel dus niet en maak een afspraak. Naast een uitgebreid online aanbod en de mogelijkheid om langs te komen in mijn praktijk, kan ik ook naar jouw bedrijf komen voor een originele teambuilding of een verrijkende workshop. Heb je nog vragen? Stel ze dan via tinasomers@lievereten.be. Ik beantwoord al jouw vragen met plezier!

contact | Liever Eten

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

BE0738934122

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.