Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief eten

Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief Eten

Voedingsdeskundige in Antwerpen

Interesse in onze voedingsbegeleiding?

Erkend diëtiste

Online gesprek mogelijk

Begeleiding op jouw maat

Ben je op zoek naar een voedingsdeskundige in regio Antwerpen? Als erkend diëtiste begeleid ik je graag naar een leven lang gezond eten. Je kan bij mij online terecht, en als voedingsdeskundige ben ik ook actief in een praktijk in Antwerpen te Borgerhout, en in Schelle. Samen kijken we naar jouw voedingspatroon en jouw relatie met je voeding en stellen we een haalbaar en duurzaam voedingsplan op.
Tina Somers

Jouw voedingsdeskundige in Antwerpen, Borgerhout en Schelle

Met veel ervaring en een klare kijk op voeding sta ik je graag bij met een individuele begeleiding. Samen gaan we op zoek naar een levenswijze die werkt voor jou. Bij mij krijg je geen diëten voorgeschoteld die voor een jojo-effect zorgen. Dit zorgt ervoor dat je je beter voelt, zowel fysiek als mentaal. Ik ben dé voedingsdeskundige waar jij terecht kan, in één van de twee praktijken in Antwerpen, in Borgerhout, en in Schelle. Daarnaast geef ik je graag online voedingsadvies.

Een wetenschappelijk onderbouwde methode

De methode die ik hanteer is gebaseerd op wetenschappelijke ondervindingen. Het resultaat is een op maat gemaakt voedingsplan waaraan jij je je hele leven kunt houden. Je hoeft jezelf niets te onthouden. In plaats daarvan werken we samen aan de relatie die je met voeding hebt. Het is wetenschappelijk bewezen dat intuïtief eten ervoor zorgt dat je gezonder eet, je beter in je vel voelt en weerbaarder wordt.

Toast
contact | Liever Eten

Start vandaag met gezond te leven

Als online diëtiste leer ik je graag meer over mijn methode in een virtueel kennismakingsgesprek. Als voedingsdeskundige heb ik ook een praktijkruimte in Antwerpen, in Borgerhout, en een praktijkruimte in Schelle. Ook daar verwelkom ik je graag. Bekijk mijn volledige online aanbod of lees meer over wie ik ben. Boek nu jouw afspraak via tinasomers@lievereten.be. Of als je nog vragen hebt mag je me altijd bellen op 0472 88 83 63. Ik kijk ernaar uit om van jou te horen.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

BE0738934122

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.