Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief eten

Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief Eten

Individuele voedingsbegeleiding

Interesse in onze voedingsbegeleiding?

Erkend diëtiste

Online gesprek mogelijk

Begeleiding op jouw maat

Ik bied je graag een (al dan niet online) individuele voedingsbegeleiding aan. Bij deze persoonlijke begeleiding omtrent jouw voeding geef ik jou als erkend diëtiste hét advies dat je nodig hebt om je leven lang gezond te eten. Je zegt vaarwel tegen diëten die een jojo-effect veroorzaken en start met je relatie met voeding aan te pakken. In de online individuele voedingsbegeleiding kan je in een veilig en comfortabel kader bij mij terecht. Bij Liever Eten in Antwerpen krijg je geen waardeoordeel tijdens je persoonlijke begeleiding omtrent je voeding. Ik help je als persoonlijke diëtiste met plezier en met een open blik en bied je op maat gemaakte begeleiding op vlak van voeding.
Tina Somers

Jouw online individuele voedingsbegeleiding

Bij je online of offline individuele voedingsbegeleiding kijken we eerst waar jij nood aan hebt. In een persoonlijke begeleiding omtrent je voeding staan jouw noden dus volledig centraal en ben ik er als online diëtiste om je te helpen. Dat doe ik aan de hand van de methode van intuïtief eten. Deze methode biedt mogelijks hulp met afvallen, maar het kijkt eerst naar de dieperliggende oorzaken: waarom voel jij je niet goed bij je voedingsgewoonten? We werken aan een goede relatie met eten. Vanuit een gewichtsneutraal kader reik ik topics aan die hierbij aansluiten, zoals soorten honger. Zo kan jij zo snel mogelijk de stappen zetten die je nodig hebt om je beter te voelen en bewust te leren eten.

Boek jouw afspraak nu

Ben je klaar om jouw afspraak voor een individuele voedingsbegeleiding nu te boeken? Je kan ervoor kiezen om in de praktijk van Liever Eten langs te komen of je kan kiezen voor de online individuele voedingsbegeleiding. Vind je geen geschikt moment om een afspraak te maken? Bel me dan op dinsdagvoormiddag of stuur een e-mail naar tinasomers@lievereten.be. Ik ben een erkend persoonlijke diëtiste, dus je kan een terugbetaling krijgen via het ziekenfonds voor voedings- of dieetadvies. Daarnaast kunnen bedrijven ook bij mij terecht. Als je een afspraak hebt en je kan toch niet komen, breng je me liefst minstens 48 uur op voorhand op de hoogte. Ik kijk ernaar uit om van jou te horen, dus wacht niet langer en boek je eerste afspraak vandaag nog!

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

BE0738934122

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.