Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief eten

Tina Somers  –  Erkend diëtiste  –  Intuïtief Eten

Een beter lichaamsbeeld krijgen

Heb je hulp nodig om een beter lichaamsbeeld te krijgen?

Erkend diëtiste

Online gesprek mogelijk

Begeleiding op jouw maat

Ben je op zoek naar een manier om een beter lichaamsbeeld krijgen? Zit je vast in het volgen van modieuze diëten die niets lijken te veranderen op de lange termijn? Ik bied je graag een duurzame oplossing die je je leven lang kan volhouden. Je zal een positief lichaamsbeeld vormen en zo sterker in je schoenen staan. In een veilige omgeving bespreken we samen zonder oordelen jouw levensstijl en leer je op je eigen tempo hoe je een beter lichaamsbeeld kan krijgen.
Tina Somers

Een beter lichaamsbeeld krijgen dankzij een wetenschappelijk onderbouwde methode

Een positief lichaamsbeeld vormen start met een intakegesprek waarin we jouw doelen en levenswijze bespreken. Ik leer je dan stapsgewijs intuïtief eten, en dit op een wetenschappelijk onderbouwde manier. We stellen samen een duurzaam voedingsplan op als je daar nood aan hebt.  Verwacht geen strikte regels, maar een flexibele richtlijn waarop je kan terugvallen. De focus ligt op het diepere werk om zo een positief lichaamsbeeld te vormen! Zo leer je bewust eten en vermijd je het jojo-effect van diëten. Als online diëtiste sta ik je graag virtueel te woord en help ik je een beter lichaamsbeeld te krijgen. Ik bied je hulp bij eetbuien aan en leer je te genieten van een meer dynamische levensstijl.

Leer een positief lichaamsbeeld vormen

Zet de eerste stap naar een positief lichaamsbeeld en maak nu een afspraak. Tijdens een gesprek leer ik je luisteren naar je lichaam en laat ik je kennis maken met gezonde eetgewoonten. Als je nog vragen hebt mag je ze altijd stellen via tinasomers@lievereten.be. Ik kijk ernaar uit om jou te ontvangen en samen te werken zodat jij een beter lichaamsbeeld kan krijgen!

contact | Liever Eten

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.

BE0738934122

RISIV-nr: 5-63121-61-601

© 2021 All Rights Reserved Studio Wiggle.